Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1061 niezalogowanych)
28 Postów

(Mikael Elisabetarson)
Wiking
W sprawie wynajmu mieszkania w Oslo to myślę ze żaden Norweg ci go nie wynajmie bez norweskiego numeru personalnego, choć oczywiście mogę się mylic.Odemnie chciano numer personalny, trzymiesięczna kaucje, miesięczna oplata z góry. Co do pieniędzy to weź ze sobą 2000 nok a resztę wpłać sobie na kartę to cię nie okradną, a jak już to tylko na te 2000 tysiące.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
taaaaaaa

dojebałes koles!
To nie jakis bandycki kraj, ani miasto, wiec wyluzuj.....
a jak trafisz na kozaków, to karte tez oddasz i grzecznie pin podasz
wiec nie spinaj chłopakowi posladków, bo jak ma miec pecha, to nawet w....Mońkach go oskubią te miejscowe cffaniaki....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów

(Mikael Elisabetarson)
Wiking
Wiesz kolego nie wiem jak ty, ale ja jak większość cywilizowanej Europy nauczony jestem posługiwać się raczej plastikowym pieniądzem niż nosić przy sobie duża sumę pieniedzy.Nie będę się rozwodził, bo to chyba oczywiste ze to bezpieczniejsza forma niż duża kwota pieniędzy w kieszeni. A okraść mogą cię wszędzie, w Norwegii tez!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
norek na pewno cię nie okradnie,szybciej polak.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
166 Postów
mariusz mariusz
(mariuszmariusz)
Stały Bywalec
nie byl bym taki pewny ze Norwedzy to taki uczciwy i grzeczny narod co nie popelnia przestepstw
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
166 Postów
mariusz mariusz
(mariuszmariusz)
Stały Bywalec
a tak w ogole to jest tutaj ze 100 postow typu " przyjezdzam do Norwegii szukac lepszego zycia , pomozcie mi w znalezieniu domu, pracy , gdzie najlepiej spac , ile wody zabrac, po ile fajki, gdze dorobie sobie na czrno, gdzie dostane ogorki kiszone itp. " i jednoczesnie 500 pstow aby " dali se siana " a oni swoje dalej ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
ja nie mówię,że norki są uczciwi.tylko nie słyszałem,żeby norek okradł polaka na ulicy.
to,że pięciu polaków okradło nornicę z kasy z konta,to i w tv pokazywali.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
on nie wiedział,że to kurtka polaka.
w norweskiej prasie i tv są wiadomości o przestępstwach norwegów i obcokrajowców.przewaga jest po stronie obcokrajowców.
czesio,trzeba było mu jeeeebnąć z liscia,żeby poczuł kto tu jest panem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejpa)
Maniak
mariuszmariusz ale zobacz jedno...bez tego tyu pytań te forum jest zbedne. One ma temu służyc, wiadomo że wiekszość chciała by dostac prace za damski chuj i zeby jeszcze sie nie narobic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
czesio.:* napisał:
mir_rum napisał:
norek na pewno cię nie okradnie,szybciej polak.

taa? gówno prawda,czesio ostatnio złapał norasa jak czesiowi grzebał po kieszeniach kurtki w pub-ie,nie wspomne jak w zeszłym miesiącu złapali gówniarzy którzy skroili polskie tablice a potem jeździli od stacji do stacji i tankowali za free...więc nie róbta ich świętymi

jak mi norek chciał spić browarka w pubie,to dzisiaj pierwszy się kłania na ulicy.
chamstwo trzeba tępić chamstwem,oraz wężykiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok